Welkom bij vaste planten kwekerij Wico Planten


Afbeelding invoegen
 
Wij zijn een kwekerij die de planten op een natuurlijk traditionele manier kweken om zo te zorgen dat de planten minder ziekte en plagen hebben. De planten zijn daardoor sterker en worden niet voorgetrokken.
 
Planten maken een tuin spannend en voor iedere tuin zijn er vele planten. Ook zorgen planten ervoor dat er bijen en vlinders in de tuin leven evenals vele andere dieren. U kunt dan genieten van een tuin omdat deze in balans is. Zonder plagen en ziektes kunt u ont-stressen in de tuin.
 
Door middel van Lezingen en onze Catalogus proberen wij zoveel mogelijk informatie te geven zodat het onderhoud van zo'n tuin ook zo min mogelijk energie kost. 

Sinds 1 juni 2017 zijn we gaan samenwerken met Van Tubergen in Heemstede. Op deze plek ontstaat er een kwekerij voor vaste planten en bollen. U kunt dus op deze plek terecht voor een uitgebreid pakket voor uw tuin.

met vriendelijke groet,
het plantenteam van Wico Planten
 
 
26 mei bos en burchtfair in Oostvoorne. http://www.bosenburchtfair.nl/
 
3juni Plantenmarkt bij Arjan Schepers te Marienheem. https://www.arjanschepers.nl/agenda.html
 
5 juni Plantenmarkt in Geografisk Have (Koldingen) http://geografiskhave.dk/plantemarked-2/
 
8 juni 2e lesdag van Vaste Planten: efficiënte toepassing en onderhoud op de Botanische tuin Utrecht. Voor meer informatie http://www.uu.nl/botanischetuinen/nieuws-en-agenda/workshops-en-cursussen/werken-met-vaste-planten

U kunt zich nu weer aanmelden voor de cursus van volgend jaar 2018. De cursus heet: Vaste planten, efficiënte toepassing en onderhoud. De dagen zijn 23 maart, 8 juni en 21 september. Voor meer informatie kunt u mailen naar Neem contact op  of http://www.uu.nl/botanischetuinen/nieuws-en-agenda/workshops-en-cursussen/werken-met-vaste-planten

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Wico-Planten/306968382829535