Winkelwagen

Nieuwsbrief januari 2021

In deze nieuwsbrief is de plant van de maand Leycesteria formosa. Een leuke heester die goed kan dienen als groene geraamte in de tuin. Deze struik is ideaal te combineren met allerlei vaste planten.

Nieuwsbrief november 2020

In deze nieuwsbrief is de plant van de maand Persicaria vaccinifolia. Een half heesterachtige bodem bedekkende plant met vele mogelijkheden. Ook ideaal te combineren met (dwerg)heesters.

Nieuwsbrief september 2020

In deze nieuwsbrief is de plant van de maand een groep planten namelijk de Dendranthema oftewel de Chrysant die met zijn late bloei de kleur in de border mooi opvrolijkt. Ook de combinatie met Actaea en Asters zorgt ervoor dat u een zee van bloemen heeft die ook nog op de bloemenvaas kan.

Nieuwsbrief juli 2020

In deze nieuwsbrief staat de Lythrum salicaria ‘Swirl’ in de picture als plant van de maand. Een mooie plant die ook te gebruiken is aan de oever of als plant in een wadi. Bij de combinatie geven we mogelijkheden voor zowel in een licht vochtige border als wel voor een wadi setting.

Nieuwsbrief juni 2020

In deze nieuwsbrief is de plant van de maand Anemone Leveillei.
In de combinatie hebben we een Rhododendron en de Brunnera. Zeker de Rhododendron is een aanrader omdat deze ook kan worden gebruikt als haagje zoals Buxus.